Apparaten en accessoires
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 35min
6 porties
Ingrediënten
De terrine
-
water300 g
-
wortelen in staafjes100 g
-
verse sperziebonen100 g
-
verse tuinbonen50 g
-
verse doperwten50 g
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad) en een kommetje met koud water4
-
kokosmelk500 g
-
espelette peper2 snuifjes
-
zout1 tl
De kervel emulsie
-
verse kervel1 bos
-
limoensap30 g
-
olijfolie30 g
-
water30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
367 mg
Eiwitten
6.3 g
Calorieën
1048.2 kJ /
253.5 kcal
Vetten
20.8 g
Vezels
4.5 g
Verzadigd vet
14.5 g
Koolhydraten
7.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ouders verwennen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Ananascarpaccio met roze Sorbet
20min
Oriëntaalse brunch
Ninguna valoración
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5h 15min
Granola cups met honing, yoghurt, noten en fruit
55min
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14h 20min
Hollandaisesaus
15min
Groene smoothie bowl met gojibessen
Ninguna valoración
Vijgenmosterd
25min
Gestoomde pesto broodjes
Ninguna valoración
Karamel parfait
Ninguna valoración
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
Sabayon met sinaasappellikeur
15min